Vacature

Vacature

Voor de uitbreiding van onze activiteiten in de zorgsector (niet-dringend liggend ziekenvervoer), zoeken wij frequent gepassioneerde chauffeurs B.


Je beschikt over een goede wegenkennis, vooral van Oost-Vlaanderen.

Heb jij dit nog niet, maar voel jij je aangetrokken tot de zorgsector,ben jij een sociaal iemand, die klaarstaat voor het welzijn van patiënten en niet afgeschrikt wordt om via allerlei hulpmiddelen en steun binnen onze firma, op korte termijn de geheimen van de Oost-Vlaamse wegen en daarbuiten te leren kennen, mag jij gerust ook voor deze functie solliciteren.


Voor deze functie kom jij in een klein team terecht, waarbij samenhorigheid en teamgevoel één van onze basisprincipes zijn, naast het welzijn en de tevredenheid van onze te vervoeren personen.


Iedereen binnen ons team is uniek en draagt zijn/haar steentje bij tot een toffe leerrijke werkomgeving, waar ondanks de ernst van de situatie (kankerpatiënten, eenzame ouderen, ...) tijd gemaakt wordt voor een babbel, een lach en/of een onstpannend onderonsje. Wij hanteren immers het principe "de boog kan niet altijd gespannen zijn".


De werkdagen zijn altijd van maandag tot en met vrijdag, 2 à 3 zaterdagen per maand, met een werkregime van gemiddeld 38u/week. Wij vragen op dat vlak wel enige flexibiliteit op vlak van werkuren (afhankelijk van ziekte collega's, vakantieregelingen collega's, ...).


Verder vragen wij van onze medewerkers dat zij discreet omgaan met patiënten - en/of klantengegevens. Wij zijn immers gebonden aan de medische geheimhouding.


Een woord, een steun naar onze patiënten en/of hun begeleiders kan al een enorme bijdrage leveren in hun leven.

Heb jij empathie, kan jij je inleven in verschillende omstandigheden (vreugde door een geboorte, verdriet omwille van verlies, slechte medische resultaten, ...), dan is deze job zeker iets voor jou.


Ken jij de sector nog niet goed, maar heb jij er interesse voor? Dan willen wij jou ook geen waanbeeld voorspiegelen.


De job als chauffeur in de zorgsector is niet te onderschatten, vanwege het inlevingsvermogen, de wegenkennis en de grote verantwoordelijkheidszin voor de zorg van onze patiënten tijdens hun transport.


Het leerproces tot een volwaardige chauffeur is geen gemakkelijke, doch wel een aantrekkelijke weg naar zelfontplooiing en bewustwording van ons menszijn. Maar wie doorzettingsvermogen heeft, haalt na enige tijd (afhankelijk van uw kunde en uw verleden) er zoveel vreugde en moed uit. De job wordt bij velen onder ons gezien als één van ons hobby's.


Deze job is ook buitengewoon boeiend/leerrijk, wanneer jij er open voor staat, in het begin er wat tijd wil insteken om alles goed te leren kennen en vooral als jij je een teamspeler bent.


Ben jij zo iemand, dan hoor jij zeker thuis in ons team! Wij hopen alvast op uw interesse!


Neem alvast een bezoek op onze facebookpagina AMBUTROCH


***


Wens jij spontaan te solliciteren voor de job van chauffeur met rijbewijs B, dan mag jij  een CV met motivatiebrief

mailen naaradm.attroch@gmail.comCONTACT US

Vantegemstraat 36

9230 Wetteren

  09/335.32.33

FOLLOW US


Twitter

Google +

© Copyright 2017. All Rights Reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren