Wagenpark

WAGENPARK

Zittend ziekenvervoerDeze vorm van vervoer is eigenlijk bedoeld voor mensen die niet goed te been zijn en om medische reden een verplaatsing moeten maken.


Dit kan gaan onder meer over een consultatie, een opname, een ontslag, overplaatsingen van en naar woonzorg- en/of revalidatiecentra, dialysevervoer of elk ander vervoer in kader van uw gezondheid.


Onze chauffeurs zijn ambulanciers met een minimum opleiding van niet dringend ziekenvervoer. Zij helpen u met in- en uitstappen, daarna kunnen zij u ook helpen bij het inschrijven in het ziekenhuis en/of aanmelden bij de juiste dienst. U dient zich geen zorgen te maken als u uw weg niet kent in een ziekenhuis of andere plaats, uw aangewezen chauffeur helpt u verder op aanvraag.

Rolstoel vervoerWij beschikken ook over rolstoelwagens, dewelke voorzien zijn van een elektrische lift of een verlaagde inrijbodem en moderne vastzetsystemen.


Bovendien worden onze chauffeurs individueel opgeleid om rolstoelgebonden klanten op een juiste en veilige manier te vervoeren.

Denkt u hierbij niet alleen aan het correct vastzetten van de rolstoel, maar ook aan een aangepaste rijstijl.


Uw gezondheid, uw welzijn en uw veiligheid belangt ons allen aan. Daarom staan wij garant voor een hulpvaardige en professionele dienstverlening vóór, tijdens en na de rit. Op die manier ondergaan u en/of uw familie, kennis, ... een minimale bekommernis inzake het verloop van uw vervoer.


 

Ambulance vervoer


Wij zijn een privaat ziekenwagendienst.


Wij zijn gevestigd te Wetteren, een gemeente gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen. Hierdoor zitten we zéér centraal binnen ons werkgebied Oost-Vlaanderen.


Als zittend of rolstoelvervoer niet meer mogelijk is voor u, kan u beroep doen op onze ambulancediensten. Onze ziekenwagens zijn uitgerust comform de huidige wetgeving, voorzien van het nodige medische materiaal, én onder begeleiding van 2 opgeleide ambulanciers (Niet-Dringend Ziekendvervoer of Dringende Geneeskundige Hulpverlening),  die de conform de wet voorziene zorgen kunnen verstrekken.


Onze ziekenwagendienst is niet verbonden aan de hulpcentrale 100/112 of aan een welbepaald ziekenhuis, waardoor u als patiënt vrij bent van keuze naar welk ziekenhuis u wilt gebracht worden, zolang u medische toestand dit toelaat.


De aanwezige ziekenwagens kunnen alsook ingezet worden voor evenementen en/of wielerwedstrijden. Voor meer info, kan u best via ons contactpagina een bericht nalaten.

CONTACT US

Vantegemstraat 36

9230 Wetteren

  09/335.32.33

FOLLOW US


Twitter

Google +

© Copyright 2017. All Rights Reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren